Vanuit Deventer naar Duitsland in drie etappes? Welzeker! Nu ja of eigenlijk vier. Twee nachten uitrusten, broodnodige rust trouwens ook, bij Bankkennis Bertold in Enschede. CS-meet en Marleen kwam ook nog langs. Kortom sefkens rust.

Maar goed, dus in vogelvlucht door Salland en Twente; Deventer – Rijssen, Rijssen – Borne, Borne – Bad Bentheim ( van dat laatste lekker op een andere dag wellicht nog wat. )

Vanuit Deventer in -wederom- de ochtendzon richting Rijssen. Er was nog een kleine kans op een afzwaai richting Holten maar helaas, geen reactie daar. Dus de hele 46 km naar Rijssen-city. Als u denk dat Zoetermeer af en toe rustig is, beste lezers, vergeleken met Rijssen is het broadway. Kan er ook weinig van melden, dorpje in twente met vooral veel looproutes.

Het moment dat ik twente in kwam was overigens duidelijk aangegeven. Nog nasmuilende paasbranden, Normaal op de affiches en een geheel ander dialect. Verder weer veel veel weiland ( wat wil je ) maar ook her en der natuur en bos.