Tot zover het dagelijkse verslag. Helaas is er meer te beleven dan op te schrijven, dus we gaan samenvatten. Maar waar o waar te beginnen? Allereerst ontmoet ik in Lubbecke Ole, een jolige halfanarchist, die later besluit mee te laten na een gezellige avond-o-bier aldaar met veel politieke discussie. Onderweg ontmoeten we ook nog diverse andere couchsurfers, zoals in Porta Westfalica bij Marcel en slapen bij Ingeborg. Veel kunst en gezellige gesprekken en natuurlijk diverse dingen te zien.


Kaiser Wilhelm monument – Porta Westfalica

Verder dan naar Lena in Obernkirchen, een kleine dorpje bij het wiesengebirge.

Ole besluit zijn medelopen met een bezoek aan de hele coole hosts in Hameln, bij Marc en Susana. Het welbekende rattendorp mag van ons in elk geval ook bekend worden door deze twee. We worden ontvangen door een heerlijke bbq onder andere. Eigenlijk is dit lapje tekst wat te kort om een ieder genoeg eer aan te doen, want het was echt een week om nog lang te onthouden. Wellicht later in de grote memoires over deze trip ( schijnt hip te zin ) .

Overigens weet ik nou ook eindelijk wat goedkoop in het Duits is, namelijk billig. Hoe? Door een stel grappenmakers die dat in de kroeg naar iedere langslopende dame ( werd overigens niet gewaardeerd ) scandeerden.