Goedemorgen stelletje drugsgebruikers! Was het nog gelukt om voor het middaguur uit het nest te rotten? Mooi. Al eerder hadden wij het heugelijke feit gemeldt dat gelukkig steeds meer verboden is en ten einde van Nederland een deugelijke grrristelijke onderdrukkingsstaat te worden gaan we nog even door

Weg met kraken! Veel liever bouwen wij voor leegstand en moedigen we godvrezende speculanten aan. Bovendien wie wil nou woonzekerheid? Nee lekker sleuren via tijdelijke bewoning! Terug naar de kerk voor aalmoezen en onderdak! De heldere politici van het CDA zijn geprezen.

Overigens mogen drugs in het verkeer, homosexualiteit en kinderen batsen ook al niet meer ( de laatste twee uitsluitend op kerkgronden! ).

In de commentaarvelden kunt u voorspellen wat er binnen afzienbare tijd nog verboden gaat worden. De Republiek gokt op roken thuis, godslastering in het openbaar en vrouwen buiten de kraamkamers.