Dan moest ik toch ook maar eens een schrijfstijl aannemen van een reiziger. Ik vrees dat het nooit zo episch gaat worden als de lui die ik graag lees en luister, maar ik kan als puny uppie wel een goede poging wagen natuurlijk.

Soit, Breukelen is dat dorp aan de A2, aan dat lelijke van der Valk gebeuren maar met best een aardig centrumpje. En aardig is zeker dat je binnen een goede 20 minuten gewoon met den poten in de natuur staat. Veertig kilometer verderop is hetzelfde verhaal alleen dat Amersfoort gewoon wel een leuke stad is. En in mijn geval met een erg leuke host ook!

Enfin, wat wilt u horen? Dat het best een aardig voorrecht is om doordeweeks door het gooi te baggeren, langs Hollandse Rading? Dat we in een best mooi landje leven? Nou ja voila, dat is al geheel waar. De eerste, of eigenlijk de volgende 40 kilometer in een leven vol kilometers.