Als eerder schreef ik op dit weblog over de bedroevende manier van communiceren die de gemeente er op na houdt rond het Kwadrant. Vanavond was het de beurt aan de scoutingvereniging John McCormick die daar gevestigd is – vlak naast Dutch Water Dreams. Zij zitten op een steenworp afstand van wat er nog bij moet komen. Maar de wethouder vond het kennelijk niet nodig ook even met deze mensen te praten. Vanavond ben ik even langsgeweest met wat informatie over wat er nou precies gaat gebeuren.

Zij geven onder andere aan zich zorgen te maken over het verdwijnen van speel- en doeruimte, vooral in het groen. En natuurlijk zijn er de zorgen over de parkeersituatie in de toekomst met een paar miljoen meer gebruikers van het gebied. Ook betreurden zij het dat de goede communicatie met de gemeente in het verleden vrijwel verdwenen is. Dat moet beter kunnen!

Ik ben blij dat ik als raadslid af en toe mensen kan informeren wat er in hun omgeving op stapel staat, maar het is natuurlijk wel erg vreemd dat men het moet horen via een politieke partij in plaats van directe en goede communicatie met de gemeente!