De meldzomer stadsonderhoud die we hebben gehouden deze zomer op mijn initiatief is teleurstellend verlopen. Dat is de conclusie die we kunnen trekken. Slechts negen mensen namen de moeite om meldingen te doen over groenonderhoud, fietspaden, waterpartijen en wat al niet meer.

Ik meld dat hier op deze manier aangezien een groot deel van de betreffende onderdelen op straat altijd veel reactie oproepen.  Iedereen heeft er wel een mening over.  Misschien lag het aan de komkommertijd, maar we hadden in elk geval veel meer animo verwacht.

We gaan in elk geval van de reacties én de reacties die we krijgen van mensen op straat een mooi verslag maken. We doen natuurlijk meer dan internet formuliertjes immers. Het stuk komt in oktober of november in de raad. Tot die tijd is iedereen nog meer dan welkom om een melding te doen!