Huh, de SP die een compliment geeft in plaats van zuur overal op de te zijn? Jawel het kan. Het gebeurt zelfs heel vaak overigens, maar het valt meestal minder op.

In ieder geval ben ik als persoon-zonder-televisie  erg blij met uitzendinggemist om alle dingen die ik wil zien ( meestal tegenlicht, documentaires en dergelijke ). En natuurlijk ook de themazenders van Nederland 4 ( geschiedenisTV, HollandDoc ).

Het enige wat altijd erg irritant was dat Firefox niet lekker werkt met de streams die aangeboden wordt. Maar nu is er een pilot met de oude vertrouwde flash player die wél overal werkt. Check een paar programma’s in de testsessie zo tijdens het wegzweten deze dagen.

Dus alle hulde voor dit soort initiateven. Sinds de Vpro (3voor12!) ooit het digitale voortouw nam is in elk geval het aspect ICT bij een overheidsonderdeel in goede handen.