Of iets in de raad behandeld gaat worden of dat het op een besluitenlijst komt lijkt steeds vaker meer een kwestie van een draai aan het roulettewiel dan een gevolg van logisch handelen. Jammer is dat het er allemaal niet duidelijker op wordt.

Zo stond Boerhaavelaan voor vanavond aanvankelijk op de besluitenlijst. Na de commissie van afgelopen woensdag kwam er een bijgewerkte agenda: bespreekpunt. En nu de wijziging van de wijziging van de agenda ( bent u er nog? ) staat het ineens weer op de besluitenlijst. Vervelend als je een punt hebt voorbereid. Maar ook als mensen komen inspreken.

Overigens zullen we voor het aangepaste voorstel stemmen en pas bij het ontwerp bestemmingsplan ( de volgende stap ) echt de besluitvoering gaan doen over de merites van het plan. Dan is immers pas duidelijk wat de gevolgen zijn.

Update: Het kan verkeren. Zojuist is ontwikkelplan Boerhaavelaan weer op de agenda gelanceerd!