Met gepaste trots kan ik een nieuw experimentje op deze website aankondigen. Zoals bekend probeert de SP altijd vooruitstrevend te zijn in het zoeken van nieuwe manieren om te communiceren wat we doen en waar we voor staan.

In dat kader leek het mij wel grappig om het web 2.0 dingetje ‘Twitter‘ eens uit te proberen in politieke context. Ook denkende aan een eerdere post van mij over de tijdsbesteding van raadsleden.

Twitter is een site waar je per keer maximaal in 140 tekens kan beschrijven wat je op dat moment aan het doen bent (voor wie dat nuttig vindt). Zo schets ik een overzicht wat ik in een periode allemaal doe qua raadswerk en alles wat daar omheen hangt aan zaken die zelfs te futiel voor dit weblog zijn.

Enfin, zie hier mij twitteren als in elk geval eerste raadslid in Zoetermeer. Ik beloof niet dat het overzicht 100% compleet is, maar het komt wel aardig in de buurt dacht ik zo. Reageer vooral ergens, want ik ben erg benieuwd of het enige toegevoegde waarde heeft of dat het slechts tijdsverspilling is van mijn kant.