formcartoon_4956_905f1e5a54ff964311ad027048647837c758a996.gif

Om dat gevaar te vermijden, accepteren zij dat de omroepen BNN en VPRO vanavond met de uitzending van de film een lading gif over ons volk mogen uitgieten. Want daarover bestaat geen misverstand. ?Deep Throat? is porno, waarbij ook nog eens bekend is dat de actrice tot seksuele scenes is gedwongen. Zo wordt de moraal geofferd op het altaar van de vrije meningsuiting en lijkt de perversiteit als een feitelijk gegeven te zijn geaccepteerd

Snel bidden voor onze zielen! Sex op de televisie! Laat de Refo gemeenschap zich liever eens druk maken om al het religieuze geweld wat in naam des gods / allahs over ons wordt uitgestrooid en onze jeugd ‘vergiftigd’ met haat, intolerantie en de notie dat mensen opblazen met hi-tech apparatuur eigenlijk heel cool is.

Nationale bekering begint met persoonlijk berouw en gebed om genade. Dat is nodig, want wij leven niet alleen in een bezeten wereld, maar we laven ons eraan.

Dit is een commentaar in een Nederlandse krant anno 2008 ( 21ste eeuw! ). Om maar eens te spreken met een partij die in ons verlichte Nederland momenteel in de regering zit. Gewoon om aan te tonen dat de verlichting echt doorgevoerd is in ons mooie landje.

Het Kamerlid legde uit dat de SGP kiest voor een ‘tweeledige Bijbelse benadering’ bij het vreemdelingenbeleid: het positief benaderen van vreemdelingen maar ook de islam als godsdienst afwijzen. ”Ook voor de vreemdeling gold in het Oude Testament bijvoorbeeld het sabbatsgebod. Christus in de Weg, de Waarheid en het Leven. Daarom doet het pijn als kerken verdwijnen en moskee?n verrijzen”, aldus Van der Staaij.

Zo en dan kunnen we nu weer gaan mekkeren over de nakende islamisering ( waar zijn de moslimpartijen?) van de samenleving.

Update: Het gaat sneller dan verwacht. Barricadeer de deuren!