Goed, we leven nog. In het kort: istanbul is best cool maar niet als je de weg zoekt ( 16 miljoen inwoners ) . We sliepen 1.5 uur oostwaarts op de aziatische kant ergens waar zelfs de lokale turkse taxibestuurder nauwelijks wist waar precies.

Verder: twee uur in Turkistan is mijn tas geript, dus geen funky verslagen met pica’s meer, maar het sobere schrijfwerk. Hoe en wat precies ( onder mijn voeten – 4 uur ‘s nachts – verlaten parkeerterrein ) is nog een discussie apart.

Gefeest dus in Istanbullie en nu terug in Bulgaria met gratiz internetje ( als Ollander zijnde! ). Nu dus een paar dagen Veliko Tarnovo en Sofia.

Oud/Nieuw was duf feest om eerlijk te zijn, maar dankzij dees of gene wel een oude school wandeling gemaakt door het Taksim district ( vage wijk – google maar! ). En voor nieuwjaar dus een Roemeense chick gekregen 😛 . Anyway ook lang verhaal. Wensen terug naar iedereen die me heeft gemailt en op de spambelt is beland. bla bla bla. Tot volgende week!

Oh en in Turkije spreekt men alle talen van de wereld! Hedentengisterochtend Frans ( Belgique! ) zitten ouwehoeren in het theehuis. Tja tja.

Oh II In Veliko is er vannacht 25 centimeter sneeuw gevallen. Roel!

/ vrijwazig aus!