Men is weer wat van plan, maar vooral niet om bewoners enige inspraak te geven. Daarmee lijkt het er op dat dezelfde blunders herhaalt gaan worden die rond de Vijverhoek ook al speelden. Slechte informatie, geen participatie en veel hoogbouw recht voor flats aan de Stadhoudersring en de Dunantstraat.

Gisteren hebben we een aantal boze bewoners even geholpen met een folderactie in de wijk. Donderdag 6 december (’morgen’) is er namelijk een extra informatieavond. Daarvoor moest je je alleen wel opgeven en de locatie is nog niet bekend gemaakt (wellicht pas vandaag!) aan de mensen die zich ervoor hebben opgegeven. Veel te laat dus.

De SP blijft er in elk geval voor ijveren dat mensen gehoord worden bij dit soort plannen. Bovendien twijfelen we er ook hier aan of het nou helemaal nodig is. Het plan behelst o.a. 145.000 m2 kantoorruimte namelijk. En 645 appartementen.

Donderdag 6 december, 19:00 uur:  Extra bewonersavond – Boerhaave Building (oude IBM-gebouw ) op de Boerhaavelaan nummero 11.