En toen waren we er weer. Pukkelpop was weer keigoe, zalig en dik feest. Met ook dank uw vrolijke medefeesters, de vage mensen op de camping, Jolien uit Vlaams-Brabant ( waar toch? ), de securityman bij Henry Rollins, het CSS-meisje en andere vago’s ™. Lijstje!

Republieks eenwoord recensies

Donderdag

Peter Pan Speedrock ( rockt altijd ), SeaSick Steve ( eenmansbluestofheid ), Gogo Bordello (best leuk), Eagles of Death Metal ( hehe ), I’m from Barcelona ( feestaanrader! ), Rodrigo y Gabriela ( knap ), The Blackout (braak), Ignite (jaj!), La Coka Nostra ( humorgangster ), Soulfy ( bagger ), Basement Jaxx (wederomfeest!)

Vrijdag

Cansei de ser sexy (ja!) , Henry Rollins (briljant), Patrick Wolf ( beter dan vorige keer )

Zaterdag

Voxtrot (aardig), The Streets (mwah), Fear before the march of flames (slap), Enter Shikari (nee, ook niet na de 2de keer), From Autumn to Ashes ( verdienstelijk ), Silverchair (hahaha!), Lacuna Coil (minder slecht dan verwacht), The Shins (niet echt), Nine Inch Nails (geluid!licht!NIN!), Tool (mooi).

De top-5

1. Nine Inch Nails
2. Henry Rollins spoken word
3. Tool
4. I’m from Barcelona
5. Cansei de ser sexy