Men die mij van dichtbij kent weet dat ik nogal een Strategy junk ben. Too say the least… Met mijn favoriete spelletjes Simcity, Civilization en OpenTTD ( niet te verwarren met de ziekte ) kan ik maanden van straat blijven. Maar daar gaat er nu eentje van sneuvelen!

sims.jpg

However, I do not want to mislead anyone: This SC is not a realistic urban simulation, which I understand, to many, represents the heart of what SC is. No one is blind to that. And if you’re just completely turned off, even angered by the mere notion of any game called “SimCity” that is not a detailed, realistic urban simulator, I absolutely understand that viewpoint, and absolutely respect it. Passionate fans like you are the lifeblood of the gaming industry, and that is one reason why TMill provides what I think is a great outlet for this type of discussion and even complaint. But please keep in mind the irony in that – we are just a lowly developer after all.

SCHANDE! PEK EN VEREN! KETTERS OP DE BRANDSTAPEL! BOYCOT, STAKING, REVOLUTIE! WEG MET EA

Na SC4 was het hoog tijd voor een briljant, nog uitgebreider en moeilijker vervolg. Komen ze met een slechte combinatie tussen De Sims en City Life. Omdat sommige tokkies niet begrijpen hoe je een stad moet runnen. En tja meer winst dan simcity al deed moet er natuurlijk gemaakt worden. Een paar miljoen verkopen van die-hard fans is niet genoeg blijkbaar. Bah!

Nu maar hopen dat die nieuwe Hospital game wat gaat worden. Iets als Theme Hospital bij voorkeur.