In het kader van verantwoord Web 2.0 mediaconsument zijn ben ik weer eens een kijkje gaan nemen op mijn Hyves. En nu voel ik me een beetje in de war. In de oorlog zo u wilt.

Ik schijn namelijk heel veel mensen via via te kennen. En die hebben ook allemaal een eigen mening. Of nou ja ze weten allemaal iets op het scherm te tikken. Een bloemlezing wat internettend Nederland bezig houdt. En het ergste is dat ik dus mensen ken die die mensen kennen! Normaal communiceer ik liever niet met mensen die overdags niets beters te doen hebben dan een beetje nutteloze weetjes het wereldwijde Internet in te gooien ( de ironie! ). Ik zie het internet toch vooral al een sterk vervuilde binnenstad na zaterdagnacht. Vol ongewenste blikken bier ( sommige meningen kunnen alleen met alcohol genuttigd worden ), kots ( oninteressante weetjes ) en die ene zwerver die eerder al omgevallen was. Kortom metafoor of niet, houdt u vast! Vraagt u zichzelf af of je met zo iemand wel een hele avond zou willen praten.

De Republiek zou in elk geval asielaanvragen weigeren.

Zo’n 1,5 week geleden was ik met een van mijn clienten bij de dietiste. Nu moet ik erbij vertellen dat ik haar niet erg hoog heb zitten.

Eindelijk weer internet!!! wat ben ik verslaafd aan het internet en wat mis je het dan als je het niet hebt!!!

Wat doe je als na 5 1/2 jaar je gevoel zoek lijkt te zijn en je ontwikkelt gevoelens voor anderen….

vandaag eigenlijk lekker genikst :-d en naar onze DARM DIVA geweest! ja arme sjaak ligt nog steeds int ziekenhuis.

Zoals jullie misschien al wel weten, ik heb samen met mijn moeder een seizoenskaart van PSV. Heel erg leuk en gezellig, we zitten in het sfeervak T.

Communicatie gaat over kwaliteit, niet kwantiteit. Daarmee is alles wel gezegd

En als laatste een mooi moment om voor de Republiek een welgemeende sign-off te doen