Het is weer de tijd van het jaar dat je je favoriete 5 mag opgeven die de brave mensen van Pukkelpop zeker dienen te boeken! Ten einde voor een goed verloop van het festival is mijn opgave dit jaar : De Kift, CSS, Danielson, The peoples republic of Europe en Tool ( ik moet ze nog steeds een keer zien ). Dump uw lijstje in de comments hier. Invullen kan op de site van Pukkelpop. De eerste zwik zadelen ze op met een sticker, als dat niet de moeite waard is..

Dan nog even aandacht voor dat andere Belgische festival : The Notwist, Tokyo Ska Paradise Orchestra, Converge en meer. Klinkt als een interessantere start dan de meeste festivals dit seizoen. Ik praat over Dour Festival. Wie is geinteresseerd? Vier dagen kost overigens 75 euro ( excl. camping ). Ook een heel stuk vriendelijker dan menig concurrent.