dourzwemmenak6.jpg

Nee, dat is geen impressie van de subtropen. Dit is Dour Festival in Belgie! Zwembroek mee en genieten van de ondertussen brij ( nog lang niet compleet ) van namen. Wie durft? Er zijn nog plekken in de vrijwazig voituromobiel.

ADULT.- Agoria live – Andy C- Black Cobra- Busy P- Clap Your Hands Say Yeah- Clark- Converge- Dave Clarke- Dj Mehdi- Dj Shadow- Dropkick Murphys- Erase Errata- Erol Alkan- Goldie- Goose- Israel Vibration- James Delleck feat. Mr Machine Jouage & Detect – Justice- Katerine- KRS-One- Les Cautionneurs- Mates Of State- New-York Ska-Jazz Ensemble- No Means No- Percubaba- SebastiAn- Stereo Total- Stones Throw Records feat. Peanut Butter Wolf, J-Rocc, Percee P, Aloe Blacc, Guilty Simpson – The Cinematic Orchestra- The Notwist- The Slackers- The Young Gods vs Dälek- Tiefschwarz- Tokyo Ska Paradise Orchestra- Tony Rebel & Warrior King & Queen Ifrica- Uffie & Feadz- Venetian Snares- Vitalic- Wolf Eyes