ds9_180?146.jpgZo voor het dagelijkse nieuws zit men vast niet te wachten op de perikelen rond sp.nl en andere digitale zaken. En eerlijk gezegd gebeurd er de laatste dagen eigenlijk ook geen foek. Een goed bewijs dat provinciale staten amper leeft.

De relatieve rust overal heeft er ook toe geleid dat ik -eindelijk- eens het seizoen Deep Space 9 heb geloerd die nog op mijn harde schijf resideerde. Helaas was ik daar zo doorheen, maar gelukkig is het internet groot ( en heeft het genoeg ruimte voor de andere seizoenen! ).

Kortom de laatste tijd zit ik midden in de Dominion War terwijl ik een Raktajino slurp ( denk ik dan maar ). En dat is gelijk een prima tip voor mensen die hun Trekkiekunde wat willen bijwerken op een rustige vrijdagmiddag: Memory Alpha. D? wiki voor startrekzaken en het bewijs dat lang niet iedereen een leven heeft. Geruststellend niet?