Verbazingswekkend is het feit dat de VVD nu in navolging van het CDA niet in het verkiezingsprogramma zet dat de AOW leeftijd omhoog moet nar 67 jaar. Zo’n 3 jaar hebben deze partijen lopen inpraten op ‘het volk’ dat het ?cht niet anders kon, dat het wel moest omdat anders de vergrijzing niet meer te betalen is. Blijkbaar kan het dus toch anders… Als de verkiezingen er aan komen. Mark my words zodra de stemmen binnen zijn gaat men gewoon weer verder met het draagvlak verkrijgen voor dergelijke idiote plannen. Zelfs het ABP – Neerlands grootste pensioenfonds – is niet onder de indruk. Voor wie we het wel doen? De onnemers natuurlijk, die zien graag grotere werkloosheid en langer werken om de lonen onder druk te zetten. Het zegt mi wel weer genoeg welke belangen deze ‘volksvertegenwoordigers’ nastreven: het verzekeren van een aantrekkelijk baantje na hun kamerlidmaatschap.

Oh ja nakomertje. Waarom horen we Zalm toch nooit over die afgenomen staatsschuld die betaald zou worden door miljardenbezuinigingen in de zorg en dergelijke?

Quiz: Wie-o-wie weet waar het geld heen gegaan is?