Aangezien ik vorige gratis-muziekpost een hoop goede reacties heb gekregen hier maar nog eens een voorzet. Het is voor de kritische lezer over de oogst goede bandjes die ik gister heb gezien op het Metropolis Feestje.

Hank and Lily. Het is een hert! Er is een paashaas! Het is een comic! En het is vage muziek. Klinkt een beetje als Swervon! (alhoewel ene Regenboogmonster ook duidelijk de Moldy Peaches meent te herkennen ).

Shit disco is gayness discopop-achtig maar toch net niet. Klinkt als die ene band die ooit die ene single uit had die d? hype ging worden van euh 2004 maar nooit meer wat van zich heeft laten horen ( House of Jalous Lovers ) . Klinkt als ..

The Wrens spelen van Indie tot wat vuigere rock en zijn te eigenwijs om zich te laten vastpakken aan een stijl. Geen idee welk genre, ik ben toch geen muziekrecesent! Wel leuke muziek, maar dat mag ook vast wel.