Twee dagen in een postje, gewoon omdat het kan. Ik kan iedereen hartgrondig het eerste deel Amersfoort – Terschuren van het Markskramerpad afraden. Tenzij je houdt van doorgaande wegen, grote weilanden en mestlucht. Niet veel te zien, maar wel goed door te beuken qua wandelen. Daarna wordt het een stuk leuker met het begin van de Veluwe, bosrijk gebied.

In Putten ontmoet ik Bert, mijn host aldaar. Ook eens zaalvoetbal te Putten meegemaakt, leuk om te zien. En daarna nog een bakje whiskey gezet met huisgenoten. En des zessen verder naar Boeschoten, Kootwijk en natuurlijk het enorme Radio Kootwijk, de zendinstallatie voor den oost in de jaren 20 van vorige eeuw.

En dan Apeldoorn. Tja in vogelvlucht; gelift vanuit Radio Kootwijk met coole dame ( dank nog! ) die couchsurfing ook kende, couchen bij Marije. Weer een van die lieve mensen @ couchsurfing. Gezellig gekookt, mee naar IAMX. Aldaar here Ravage! Ravage! tegengekomen spontaan ( en dat voor Apeldoorn! ) en vriend des huizes Jan-Willem ( kennelijk bekend in de Koornbeurs ). Kortom een bewogen dag/avond en uitermate gezellig! Zo wil je wel lopen nach polen. Had ik al gemeld dat ik ook van een ander wandelaar bijna de hele route met GPS-data heb gekregen? Dat internet gaat nog eens groot worden!

Hallo Bandoeng, hier Radio Kootwijk! ( kijk mam, links mensch! )