Met een bonkend hoofd en een droge keel wakker worden en dan naast je gesnurk horen. Gesnurk van, wat al snel blijkt, een behoorlijk fors uitgevallen vrouw die je, voor zo ver je je kan herinneren, nog nooit eerder gezien had, en waarvan je meteen hoopt dat dat zo gebleven was. Dan er achter komen dat ze naakt is, en bovendien op jouw arm ligt, waardoor deze totaal gevoelloos geworden is. Op het moment dat je jouw geplette arm probeert te bevrijden wordt ze wakker en binnen enkele seconden word je begerig aangekeken door een door acne, overmatige gezichtsbeharing of een nare huidziekte verpest gezicht…

Dit gevoel, beste lezer, overviel me vanochtend toen ik zag dat ik per ongeluk de Elsevier in huis gehaald had.

Panzerfaust legt op grafische wijze mijn gevoel bij het onderbuik-rechtse blaadje Elsevier bloot. Waarvoor hulde uiteraard.