De republiek gaat ook maar eens xenofoob. Het schijnt namelijk zo Nederlands te zijn. Ik kreeg vandaag dus een foldertje in de bus van het illustere ‘t Vijvertje. De wat? D? snackbar van Driemanspolder ( serieuze aanrader overigens ). Maar ja met een Nee / Ja sticker natuurlijk niet helemaal lief. Dat weten Turken blijkbaar nog niet helemaal. Tot zover het Wildersnieuws, we wachten nog op de kamervragen.

Check ook op hun site de volgende tekst:

Onze specialtiet is een Turkse pizza, die elke dag vers wordt gemaakt. Voor een goeie Turkse pizza moet je bij het Vijvertje zijn; turkse pizza is echt basis en de beste worden vaak nog ambachtelijk bereid.

Dat is nou wel weer hood-verantwoord(tm)! Check deze pizza. Echt basis man!

Update: Twijfel niet om nog te bestellen om 22:55, bel gerust en wij bezorgen.

Dat is nou service! Hoef je bij de pizzaman niet mee aan te komen