wordpress.jpg

In het kader van ‘man – blog toch wat’ het volgende.

Ik heb zojuist een bugje in WPMU gefixt en gecorrigeert. De bouwstoffen voor dergelijke genialiteit is 1 blikje Spa, 1 bak koffie, 2 bakken water en 1 bak chocolademelk. Bovendien heb ik vandaag al meer dan 10 mailtjes gestuurd en 3 saffies gesmoord.

Daarnaast heb ik mijn gedachtes al laten gaan over mijn avondbesteding. Ik kan maar liefst kiezen uit een opinerende raadsvergadering, de afrekening van Latenstaan of het kijken naar bandjes voor het festival. Ik ben er nog niet helemaal uit

Het boek wat ik momenteel aan het lezen ben heeft ‘ het tragische einde van de Nederlander zoals we hem kennen’, al eerder besproken op die blog. Tweede boek in mijn tas is ‘Lucky Jim’ van Kingsley Amis – naar verluid een bekende britse schrijver -.

En dan als laatste nog dit wistjedatje: ik overweeg naar aanleiding van deze enorme avonturen een extra categorie aan te maken met de vermelding ‘de moeite niet waard’.