Ach so. Der gestapo von der algemeine dienst hatt mir einer plan geschmitten!

Nee eigenlijk begint het vrij vriendelijk: ” U bent uitgenodigd om aangifte in te dienen van de inkomstenbelasting/ premie volksverzekeringen 2005. ”

Een uitnodiging… aaah wat charmant. Doet u aub aangifte, het mag. Het is een uitnodiging. We zijn fucking hippies bij de belastingdienst. Doe rustig aan. Althans dat was vorig jaar. Het uberstormcommand debiteert een regel later:


“De boete voor het te laat doen van een aangifte kan meer dan 1000 euro bedragen. Bovendien is het niet doen van aangifte strafbaar” .

Kortom weer een administratief hoogtepunt na een vordering van de koningin. Misschien moet ik ze dat even terug schrijven. Dat de vorige keer tenminste Beatrix – de bitch van Oranje – herself tenminste de moeite nam om te dreigen! Maar nee, ik moet nu lopen naar de nukken van de inspecteur uit kantoor Den Haag. Nederland gaat naar de klote zeg ik je!