hel_en_verdoemenis.jpgEn jawel! Vandaag weer lekker rellen met uw gelovige medemensen! Wat wil het geval? De Telegraaf voor beginners, De Sp!ts, heeft onlangs deze column geplaatst in het kader ‘humor in de Bible-belt’. Daarop doop half Nederland ‘uit dergelijke regionen’ de vulpen in de inktpot om deze blasfemie eens eigenhandig een halt toe te roepen! Makkelijker valt een plaats in de hemel niet te reserveren.

Maar wat is deze God? Deze God is liefde mensen! Daarom moet je wel geloven anders moet JIJ er aan geloven! In de HEL! Een plek ( om George Carlin te citeren ) vol vuur en ziekte en demonen en vreselijkheid. Zou jij iemand naar zo’n plek ( Irak bijvoorbeeld) sturen die je lief is? Zelfs als het om te straffen is? Ik bedoel maar…
De middeleeuwen komen weer helemaal terug deze eeuw!