Uit een folder:

De Samsung E500 is een mobiele telefoon die alles heeft wat een vrouw wenst! Het elegante ontwerp met lederlook aan de buitenkant is uitgevoerd in de kleuren cr?me/wit, zodat hij bij elk kledingstuk past. De 1.3 megapixel camera is omringd door glinsterende steentjes en de 5 stuurtoetsen zijn afgezet met vierkant mini-zirconia’s. Probeer alle beauty-tools uit ( inclusief spiegeltjes, metamorfosekit en voorspeller van vruchtbare dagen) en de Women’s Life functies ( geurtype, bioritme, verhouding lengte / gewicht, calorieenteller, roze agenda en boodschappenlijstje ).

Hilarisch! Niet alleen bol van de foute engelse termen, maar ook nog eens vrijwel elk vooroordeel over vrouwen bevestigd. Ik mis nog de functie automatische kaartlezer, roddelgenerator en autorijtips ( want dat kunnen vrouwen ook al niet! ) .

Anyway ideaal! Op naar de winkel.