En eindelijk is het dan 2006! Vanuit hier dan maar de beste feestwensen voor iedereen. Gister heb ik mij ook prima vermaakt met het tradionele whiskey-fles ledigen. Of althans poging doen tot. In combatie met een berg salades en bier, rakiya ( zelfgestookt! ), wijn ( ‘home-made’ ! ) en meer rommel.

Vuurwerk hier is strijkers ( leken bijna home-made qua kwaliteit :X ) vanuit het balkon ergens heen pleuren en dat was best leuk ( heb geassisteerd ). En ook met gaspistolen en beetje in de lucht knallen. Heb ik ook gedaan. En geen comrades geroepen! ( Goed dat Ewout niet mee is 😛 ). En oh ja dat was dus in Stara Zagora ( 13 graden geen sneeuw ).

Nu zijn we in Plovdiv, een van de wat oudere steden van het Bulgaarse rijk en dus op zoek naar een overnachtingsplek ( de reden van dit internet bezoek ).

Stara was ook leuk qua mensen die meevierden. Dronken metal-bulgaren die de fscking Nederlandse muziek beter kennen dan ik ( do you know this song from the 1991 album of The Gathering ). Nou nee dus. Maar goed dat dus en dan afwisselen met het Bulgaarse volkslied en dan krijg je ongeveer de sfeer wel te pakken. En natuurlijk de belangrijke discussie waarom Jezus zo populair is ( ‘he has bigk dieck of sixty centimeterrr’). Dat mocht ik volgens hen niet vertellen aan het thuisfront, dus bij deze!

En vanavond maar weer aan het bier ( zuupen in Plovdiv 😛 ), want volgens Lusy is er ‘no such thing’ als naar Plovdiv gaan en geen bier drinken. Kortom wens mij maar geluk!

-edit Owja verder was er weinig Stara aan Stara Zagora. Alles lineaal oostblok recht en uitsluitend bijna grote blokken aan lelijke flats. Maar hier is het beter allemaal