… kan ik meedelen dat ik unaniem gekozen ben tot tweede persoon op de lijst van de SP aanstaande Maart. Ik ben blij in elk geval met het vertrouwen dat ik heb gekregen. En ik hoop dat dat over vier jaar waarheid is geworden 🙂

En het AD :


SP totaal vernieuwd verkiezingen in

ZOETERMEER – De kieslijst van de Zoetermeerse SP voor de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart kent maar ??n huidig raadslid op een verkiesbare plek, Ans Nieuwenhuizen. De rest, inclusief de 21-jarige lijsttrekker Dani?l Westhoek, is nieuw en onervaren in de politiek.

De partij heeft momenteel 7 van de 39 raadszetels en heeft vele wijzigingen gekend. De laatste drie jaar functioneerde de fractie zelfs zonder voorzitter. De nieuwe lijst kent drie twintigers op een verkiesbare plek en vier mensen die thuis zijn in de informatica. Oud-raadslid Peter Romijn is wethouderskandidaat.

Meer over de kieslijst, inclusief de namen, is donderdag te lezen in de Zoetermeerse editie van het Algemeen Dagblad.