De voorpagina van de Metro vanochtend :

Dit is dus het belangrijkste wat er de afgelopn 24 uur is gebeurd. De H&M heeft vodjes van een dochter van een bekendheid in de schappen liggen. Hoera. Gelukkig zijn er onlangs niet 11 mensen verbrand door ernstige nalatigheid van de overheid en worden zij alsnog teruggestuurd. En gelukkig bestaat armoede in Nederland niet.

Als dit het nieuws is waar Nederland op zit te wachten is het dan niet gewoon mogelijk om de huppelkutjeskrant uit te brengen? Ik denk dat diverse mensen op deze site dat prima zouden vinden. Laatste kledingtrends, de grote H&M winkelloop en de leukste goffik concertdata.

Overigens tweede wrange bijsmaak die je van dit artikel krijgt is het idee dat al die illegalen op schiphol zich best goed kleden en blijkbaar graag Nederland verlaten zo vrolijk rennen ze. Of heeft iemand op de bovenverdieping een peuk opgestoken?

En wie kent dat meisje linksvoor? Afspraakje?