We dachten nog, het moet vanavond wel extra leuk worden. En hell yeah! Nadat we eten hadden gegeten met de duitse en nog wat rondgehangen hebben hier zijn we eerst een glaasje Knupnik gaan scoren. Dat is een soort van Poolse honing wodka en was best lekker. Ook hebben we *eindelijk* een pakje Drum weten te scoren _O_ . Dus niets geen ranzige sigaretten.

Goed wij dus weer naar die alternatieve dansclub waar we eerder ook al waren. Beetje bier kachelen en naar chicks loeren was het devies :9 . Maar goed ik zat dus een beetje naar de rock klassieker van weleer te luisteren komt er ineens een meisje naar mij toe die was scz scz brabbelt ( zoals elke Pool 😛 ). Ik doe de Ik begrijp het niet, ik ben buitenlander truc, rukt ze ineens mijn shaggie uit mijn hand en sleurt ze me zo de dansvloer op 😀 . En ze ging dus stijldansen, I kid you not, op rockmuziek! . Nu kan ik niet dansen. Nu kan ik niet stijldansen, maar stijldansen op rock OMF 8)7.

Het werd dus allemaal erg gezellig tegen de tijd dat ook nog Soundgarden ( Black hole Sun) voorbij kwam. Het enige vervelende is dat ze geen Engels praatten, maar wel een beetje Duits. Dus ik in mijn beste, kuch, Duits nog een beetje communiceren. Maar het was allemaal erg leuk dus 😀 . En toen was het … 3:35 en gingen ze sluiten :'( .

Ik heb haar nog een stuk naar huis gebracht waar ik Pools probeerde te praten tot grote hilariteit.

Owja en je hebt hier 24 uurs supermarkten. Althans dat is wat het bord zegt en wij hadden zoiets van ?het zal wel?. Maar dat is hier ook ?cht 24 uurs. We kwamen rond 4:00/4:30 de supermarkt binnen voor wat bier zaten er twee gaperige beveiligingsmensen en een half slapende cassiere. En let wel, we waren de enige personen zelfs op straat in de wijde omgeving. Go figure 8)7 .

Vannacht zijn we dus om 6:00 gaan slapen oid. Maar het was een gedenkwaardige dag. Door de fransen hier in het hostel heb ik op een dag zowel Nederlands, Pools, Frans, Engels en Duits door elkaar gesproken.

In het kort : Krakow roels!! 😀