Een korte update die waarschijnlijk minder kort dan gehoopt zou zijn. Laatst waren we nog in Warschau en dat was eerste nacht flink brak dus inderdaad. Tweede nacht zijn we naar een andere jeugdherberg verhuisd die een stuk levendiger was. En dus gezelliger. En dus eindigden we weer eens na de nodige pullen bier en shots Wodka ergens in de bar in de stad. Deze keer met een gezelschap van schotten, australiers, amerikanen en nog wat ander grut. Anyway weer best gezellig daar allemaal.

Ook de oude stad bezocht die een stuk leuker was dan waar we daarvoor doorliepen. Alleen de hitte en de stank is werkelijk overal te ruiken. Zelfs in parken ruikt het nog naar muf beton.

Vandaag en gister en morgen (tadaa!) in Krakow was een veel leukere stad is. En eigenlijk de enige die de afgelopen paar honderd jaar niet gemolt is door de een of ander. Wel natuurlijk nog steeds een keer of drie, maar dat was vroegah.

Nu is het ws te warm om veel te doen, maar we gaan nog wel een paar rondjes door de oude, met toeristen gevulde, stad sjokken. Morgen waarschijnlijk een trip naar Auswitchz-Birkenau.

Dat was ff alles voor nu 😛