Woehoe en daar ben ik weer om jullie lastig te vallen met mijn saaie reisverhalen. Gister dus veel lol gehad met Finnen, Amerikanen, Australiers, Nieuw-zeelanders en een enkele Deen. En die hebben we vandaag allemaal vaarwel gezegd dus. En met Dan, die Australier die Amerikaan bleek ( ja het is handig met dat bier en onthouden 8)7 dus richting Warshau gereden.

De weg was vrij goed. Alleen stonden we bijkans twee uur in allemaal wazige filetjes. En was het weer zo’n heerlijk weg waar alles tussen 30 en 150 mogelijk is. Het liefst met drie auto’s naast elkaar. Als je echt levensmoe bent stel ik voor dat je naar Polen rijdt! Overigens zijn we ook honderden kruizen langs de weg tegengekomen dus er gaat ook wel eens wat mis en dan kan je het waarschijnlijk niet meer navertellen.

En dan Warszawa. Om eerlijk te zijn. Gdansk was een paradijs vergeleken met dit ‘shithole’ hier. Door de hele stad gaan wegen van zes banen naast elkaar. De lucht is hier een combinatie van rottende, vochtige schimmelmuren en dieselbenzine. En die lucht zit echt in alles. Je kan er niet omheen zeg maar. Bovendien is het nu, bijna 23:00 nog ruim over de 30 graden qua temperatuur die in Polen niet schijnt te dalen. Regen of geen regen. Kijken of we het hier uithouden.

De jeugdherberg is ook leuk. Een of andere gast met tientallen bedden, die lucht, zes hoog en helemaal niemand behalve wij. Hij is wel aardig en wat rust is ook niet weg op zijn tijd 🙂

Maar morgen waarschijnlijk een leukere plek vinden om weer eens wat te feesten. Dat is lang geleden! 😛

Ow en het bultenverhaal. Op de een of andere manier wil de wondkorsten maar niet helen. Ik heb net geteld en heb veel meer dan 25 muggenbulten. Onder andere op mijn voorhoofd, kin, oren, neus, schouders, benen, armen en weet ik veel waar. En een hoop liggen dus open. Ik weet niet wat dat hier is.

Dit is trouwens waar we nu zitten : Zielone Mazowsze.