Maurice de Hond is tegenwoordig niet meer uit de media te slaan. Het lijkt wel of die man de opinie zelve is geworden het laatste jaar. Wat onderzoekt hij niet kan je beter vragen? Ik vraag mij eigenlijk af waar zijn onderzoeken op gebaseerd zijn. Was de Hond tot ongeveer anderhalf jaar geleden nog die man die met de internetzeepbel en zijn onzinnige investeringsbedrijfje ten onder was gegaan? Maar nee, dat stond hij weer ineens in de media. Met zijn laptopje die de waarheid ™ bevat. Het meest hinderlijke van het hele verschijnsel vind ik wel dat goedkope flutonderzoekjes onder een paar honderd mensen in de media wordt behandeld als hoe het Nederlansche volk er over denkt. De beste man heeft zelfs het lef gehad om voor te stellen besluiten in de Tweede-Kamer maar extra te bekrachtigen met een onderzoek. Uiteraard van zijn hand. Doei!