Dit weekend gaat de geschiedenis in als het weekend met de meeste plannen, waarvan eigenlijk geen ??n echt geslaagd is.

Allereerst zou ik dit weekend een log? hebben uit Fransenland. Tot maandag ergens. Maar zij zij blijkbaar andere plannen gemaakt, want daar heb ik niets meer van gehoord. Nou ja, vooruit dan maar.

Toen dacht ik vrijdag lekker aan de bar te gaan hangen met een smakelijke consumptie. Dat werd ineens achter de bar hangen aangezien ik vergeten was dat ik bardienst had. Is ook een vreemde gewaarwording, maar vooruit. Dus tot het uur dat de meeste mensen het begaven bardienst gedraaid.

Zaterdag was ik plannens om maar eens Yin in Amsterdam lastig te gaan vallen. Maar helaas, niet bereikbaar! ( schande Yin ). Het vervolgplan was vervolgens, in het kader van actief bezig zijn, om maar bij Disje videospelltjes te gaan spelen boven film kijken. Immers het bewegen van je duimen is actiever dan zitten en roken. Uiteindelijk zijn we dus bij Li film gaan kijken :/

En zondag zou ik een chick regelen ( Renske leest dit toch niet 😛 ) om mee naar de bioscoop te gaan. De chick chronisch niet bereikbaar via de oldschool belmethode ( krijg je met mensen die nooit online zijn ) en de bioscoop had bovendien de film niet meer draaiende. Dubbelflop dus.

Kortom het schoot allemaal niet op dit weekend.