Zelfreflectie is goed voor de mens. Tenminste als je geen oorlogscrimineel ofzo bent. En zodoende kwam ik er tot om mijn weblog maar eens helemaal terug te lezen. Zie hier mijn analyse.

Veel taalfouten ( schande! Ik etaleer mezelf nog wel als taalpurist )

Veel wazige woordgrappen ( bonus! Ik lig dubbel om mezelf, wat ben ik leuk!).

Verder zie ik dat er veel gereageert word op dingen die gaan over liefde, concrete zaken, muziek en dat soort dingen. Er wordt bijna niet gereageerd op woordgrappen, vage gedachtes, schrijfsels, nerdspeak en die onderwerpen.

Weinig mensen schijnen mijn log leuk te vinden. Ik vind het persoonlijk meer waard dan een zes-en-een-halfje, maar wie ben ik. Sterker nog ik ben bang dat ik bijna moet concluderen dat ik nogal fan van mezelf ben! Als ik een dergelijke log tegen kom op het net lees ik hem altijd helemaal, zonder dat het verveelt. Dus eigenlijk zit ik een beetje voor mezelf te loggen ( dat kan ook! ).

Van de weinige mensen die mijn log lezen zijn ‘exen’ oververtegenwoordigd. Misschien moet ik nog wat meer de slet uithangen en dan krijg ik vanzelf bezoek!

Mijn favoriet? Het stuk over de letterplankjes, ergens halverwege 2004

Na dit stukje ga ik mezelf nog even wat verder bevlekken denk ik. Plemp jouw analyse over mijn prachtige log ( of leven hell ) hieronder.