Denk je gezellig even aan een testje mee te doen over theater (godbetere!) wordt je toch nog geconfronteerd met je ware ‘ik’


Gefeliciteerd, je bent een Nerd.

Zodra je hoort over een nieuwe theatermaker, moet je er meer van weten. Je houdt van experimenten en waardeert het onderzoek, ook al is het resultaat mislukt. Zodra een theatergroepje gearriveerder wordt, is voor jou de lol eraf. Festivals zijn voor jou de ideale gelegenheid om in korte tijd veel te zien. Je wordt nog wel eens vreemd aangekeken door je vrienden als je weer eens klaagt over festivals waar je ‘maar’ vijf voorstellingen op een dag kan zien, en aan het eind van zo’n festival ziet je programmaboekje eruit als een jeugdwerk van Jackson Pollock. Je bent het type dat naar try-outs gaat en daarna graag nog even na praat met die leuke jonge creatieve mensen. Je zit liever bij een voorstelling dan op het terras, maar je mag ook graag het glas heffen op de glanzende carriere van het nieuwe talent.

Moose