De Wiki lezen is best leuk . Wikipedia is een gratis, open encyclopedie waar iedereen aan bij mag dragen. Het doel is gratis informatie en kennis verspreiden zonder copyrights. Handig om over van alles te weten te komen en vaak nog best goed omschreven en correct trouwens. Het leuke van het open karakter is ook dat er niet eerst een hele redactie overheen hoeft om een onderwerp op te nemen. Zo komen trends, hypes en subculturen veel beter uit de bus qua omschrijving. Ze worden namelijk vaak geschreven door mensen die er midden in staan.

En dan kom je ook dit soort dingen tegen : Gay Nigger Association of America 8)7. Naar de film Gay Niggers from Outerspace. Wat overigens gelijk ook een filmtip is 🙂

En check dan ook gelijk dit persbericht . Toch sterk als je dit soort dingen in de media kan krijgen 😀

?But back to the troll?, Niger said quickly after. ?I had a sneaking suspicion that the homosexual caucasians of the Mac community would feel threatened by the GNAA’s massive nigger cocks and immediately cast doubts upon any screenshots we produced for them.