Tja wat gebeurt er toch de laatste tijd? Heb ik nog iets om over te loggen. Of is mijn leven de laatste tijd zelf iets te log?

Afgelopen weekend was in elk geval zeer de moeite waard. Vrijdag mij maar eens ingehouden en lief thuis gebleven. Charly kwam nog even buurten en dat was zeker wel weer even gezellig. Zaterdag vergaderen en nog eens vergaderen. Maar wel nuttig en leuk deze keer.

Zoals de hospitality club vergadermeeting. Allerlei wazige mensen uit diverse landen. Met iedereen een beetje gepraat en uiteindelijk nog een Litouwse naar het station gebracht. En dat duurde nogal een tijdje omdat ik de weg in Den Haag, en zeker in Scheveningen, niet zo ken. Dat gaf ook gelijk weer tijd genoeg voor een interessante conversatie. En des avonds naar Lianne. Dat was ook wel gezellig, doch wellicht een beetje standaard bier naar binnen gooien en slap ouwehoeren.

En dan zondag eindelijk weer eens Senser gezien. Het blijft een wereldband. Ruim anderhalf uur strak en bevlogen op het podium. En Kerstin Haigh blijft nog altijd een prachtige vrouw. Mooi bruggetje naar het opruimen van mijn webserver zondag overdag. Vind ik zo maar deze foto. En tja over prachtige vrouwen gesproken.

Kortom positief een nieuwe, maar drukke week in. Met onder andere gesprekken over Palenstein, een wilwaterbaan in het Van Tuyllsportpark en meer.