Nou ja dat weet ik van gister nog wel. Het was ook voorbedoeld om een vage avond te worden. Toen ‘het hele zooitje’ (aanduiding voor een deel van het Latenstaan volk) richting de Piratenbar vertrok in weer en wind.

Reconstructie daags na gebeurentissen. De Piratenbar was in elk geval klein en gezellig, tweede erg goede bands en lekker bier. Dus relax ( chilleflex ) gedanst en gedaan. Diverse mensen (ik zal maar geen namen noemen ) waren na het eerste uur al meer dan dronken. Zelfs nog wat gekibbel tussen diverse mensen in. En het was gezellig vol.

Op een gegeven moment waren twee mensen verdwenen om later ineens weer op te duiken. Naar verluid waren ze naar Centraal gegaan om weer terug te gaan naar de piratenbar (iemand had een auto gevonden 😛 ) .

Nog even later was werkelijk iedereen weg. Ook allerlei vreemde mensen waar ik nog mee stond te praten. En het werd nogal suf allemaal. Jas aangetrokken, Ewout aan zijn tshirt getrokken om mee te gaan. Het plan was naar Centraal station lopen ( wat voor briljante plannen heb je om 2 uur des nachts als je dronken bent ).

We hebben minstens een uur door een of andere straat gelopen zonder ook maar enig idee te hebben welke kant we opgingen ( ja vooruit en dat was volgens mij op dat moment genoeg ). Ewout had zelfs de hele breedte van de straat nodig om enigzins recht te blijven. ( De ene malloot verwijt de andere om dronken te zijn ).

Op een gegeven moment toen we het allebei nogal het zat waren kwam er een auto voorbij. Om een of andere reden stak ik voor de grap maar eens mijn duim op. Auto remt werkelijk accuut en stopt. Een of andere vage turkse man vindt het geen probleem om ons op het station te brengen ( mocht diegene dit ooit nog eens toevallig lezen -> _O_ ). *Ik* zou persoonlijk twee dronken lamballen in elk geval meenemen.

Maar dus op Den Haag CS om 4:00 des nachts ( eerste trein : 7:40 ). Ik besluit een shaggie op te steken. Slecht plan, want accuut wordt er gezeurd dat ik deze niet mag roken in de centrale hal. Let wel : We waren de enige reizigers in de verste omtrek. Dus een hoop discussie constant. Beetje rondgerelt, half ruzie gehad met een stel Poolse krakkers ( de laatste dagen schijnt iedereen ineens een hekel aan mij te hebben? ).

Het hoogtepunt van de ochtend was de opening van C’est du pain ( om 6:00 des ochtends op een zondag! ). Dus gelijk koffie gaan tappen en zuupen. Wat er welkom was op dat moment. Vriendelijk personeel overigens, die mij ook groot gelijk gaf ( wat ik aannam door nog maar eens een shaggie op te steken in het station :P) . Wat geouwehoert met mensen die het OV ook niet meer zagen zitten ( ‘Ik ga nooit meer met de trein uit ) en naar huis. Met dank aan de leuke bediening van deze ochtend bij Du Pain.

Kortom weer een gedenkwaardig avontuur achter de rug. Van deze nacht gaan nog veel verhalen afkomen!