Uit het spannende leven van Basszje.

(M = muts, B= de almachtige god zelf)

M: ‘Goedenavond mag ik u twee minuten storen’

B: ?Nou eh ligt eraan of het reclame is of niet?

M: ?Nee, nee we zijn bezig met een PROMOTIE-actie van de vacationstore. We zijn op zoek naar koppels tussen de 27 en 65 jaar?

B: ?Ah(vrolijk) dus toch reclame?

M: ?Nou uh dan zal ik u niet meer storen?

B: ?Goedenavond?

Zo laatst ook een ongevraagde catalogus in de bus gehad. Met loeigroot op de voorkant : DIT IS GEEN RECLAME!!!. Verder heb ik eigenlijk niet meer gelezen. Maar de achterkant viel mij toch op : ?Deze gids wordt op woensdag weer opgehaald ivm het milieu?. En een email-adres. Dus gewoon even een mailtje gestuurd met de ultieme hint om milieuvriendelijk ( en klantvriendelijk te adverteren! ) . De inhoud hoef ik denk ik niet uit te leggen.