Zoals de meeste slachtoffers wel weten ben ik nogal fan van Kimya Dawson. Vanavond kon ik toevallig de hand leggen op het nieuwe album van haar, dus ik hoef niet tot maart te wachten om het album te kopen. Woei. De vorige 2 albums heb ik geimporteerd vanuit New York en dat kostte me meer aan transactiekosten dan aan de albums ( rond de 40 dollar ja ).

Het nieuwe album is in elk geval een mooi volwassen album met veel lieve liedjes erop. En zoals altijd met de meeste wazige en onverwachte teksten. Ik kan niet wachten tot Maart! Wie wil mee? Amsterdam, Tilburg en misschien zelfs naar Brussel.


and my mom says to treat as you wish you were treated

and i know that she’s sorry for the wrongs she repeated

and never forget how you felt as a kid

look little you in the eye, each time you encounter a child

and the word of the day is you are a disgrace

and the man in the mirror only changed his face

no songs to sing, no games to play

just a big old hole in my heart

(My heroes)

Kimya Dawsons weblog