Mensen brullen altijd maar gelijk censuur censuur als ze hun zegje ergens niet mogen doen. Alsof Nederland een soort van staatdictatuur is waarbij alles wat het systeem onweggevallig is gelijk wordt gemeden. Wellicht dat af en toe dit verwijt echt correct is. Maar meestal toch echt niet.

Volk dat ongefundeerd van alles roept, niet gehinderd door enige kennis van zaken. En als deze virtuele drollen worden doorgespoeld richting de afvalbak bent u gelijk een of andere communist. Dank u wel.

Hoe moeilijk is het om te begrijpen dat niet-steekhoudend commentaar, gescheld of ouwehoeren als een dronken aarbei gewoon nergens gewaardeerd wordt? Ben ik nou een onderdrukker?

Te zonde dat je mensen meestal niet naar digitale afvalbakken als Fok! mag doorverwijzen. Alhoewel ik die neiging toch bijna dagelijks voel. Vrijheid van meningsuiting, ook op internet, is aardig, maar als jij je bij iemand thuis gaat schreeuwen, schelden dan vrees ik ook dat je daar niet lang gezellig op de koffie zit.

Bij navraag blijkt echter meestal dat internet ‘toch niet serieus genomen moet worden’ . Zegt meer over deze mensen dan over het medium, me dunkt.