Slapen opnieuw gedefinieerd. Mijn ambtelijke hoogtepunt is de ontdekking dat er precies 2 porties ranzige automatenkoffie in mijn kopje passen. Eureka. Vermoedelijk hebben ze zulke kleine porties om de communicatie te vergroten. Het socialiseren bij de koffiemaat, juist.

Overigens zijn de pc’s hier zo traag dat als je te snel typt, de letters achterstevoren op het scherm komen. Ook een hele prestatie.

Gister Pirates gespeeld van jeugdheld Sid Meier ( wie hem niet kent : ga je schamen ) en dat was ook flink goed uit te houden moet ik zeggen. Uiteraard trouwens na het enthousiast doorklussen aan vrijwazig – nieuwe versie.

Nu kijken wat December allemaal brengt. In elk geval weer de vervelende feestdagen ( elke vorm van anti-kerst propanga is m??r dan welkom in mijn mailbox, maar ook 3 dagen feest in Latenstaan (10-12 december ), een protestmars, nieuw werk, ander werk, meer werk, oud en nieuw.

De tijd dat ik saai elke dag naar Duivendrecht moet tuffen ( 1.75 uur ) in de trein lijkt eeuwen geleden. En maar goed ook.