Dat er op Fok! niet alleen randdebielen zitten blijkt uit deze quote. Een schreeuwer in storm zou ik het bijna noemen. De vredesactivist tussen de sieg-heil roepers.

Nederland heeft vanuit de historie en de realiteit een enorme potentie als het gaat om het in de praktijk brengen van vernieuwende, verfrissende, toekomstgerichte ide?en die de samenleving leefbaarder, prettiger, eerlijker en moderner kunnen maken voor IEDEREEN. Visie die verder reikt dan het al peentjes zwetend werken aan een sluitende boekhouding door een stelletje pessimistische potloodslijpers of het populistische paniekvoetbal van een schreeuwende xenofoob.

Nederland behoort een bakermat te zijn voor vrije denkers waar geen ruimte is voor de domme discriminatie van Wilders, de kansongelijkheid van de VVD of het kleinzielige calvinisme van het CDA. Intellect, menselijkheid, creativiteit en positieve toekomstgerichtheid dienen hand in hand te gaan opdat ons land op vele gebieden een voorbeeld kan zijn en blijven voor de rest van de wereld.