En toen werd het gister toch nog gezellig. Maar een engelse pub ingedoken om te kijken wat er te doen was ( voetbal kijken blijkbaar ) , maar uiteindelijk nog een groepje studenten die er woondden tegengekomen. Met tevens de eerste Nederlandse die ik ben tegen gekomen in dit Italie. Wel grappig dus. Een internationaal gezelschap met een Japanse, Finse en Amerikanen. Vandaar dat de dag ook wat later begon dan normaal. Na een hoop pints of Guinness gister a 5 euro per pint. Wat overigens het goedkoopste qua bier is wat ik ben tegengekomen ongeveer.

Verder heb ik vandaag een beetje rondjes gelopen, ook door het nieuwe deel van Florence, op zoek naar een supermarkt. En gevonden ook. Verders heb ik vandaag het grootste deel van de dag gezont ( het was ongeveer 25 graden ) en lekker op mijn aarsch gelegen bij de rivier die door de stad stroomt. Niet echt heel actief dus, maar wel lekker.

Florence zelf geloof ik het wel. Het is druk, stoffig, warm, veel te veel toeristen. Je zou je bijna afvragen met al die oude puinzooi hier of het niet hoog tijd wordt het hele zutje maar eens plat te gooien en te vervangen voor mooie hoge flats ofzo.

Morgen dus Rome en dat moet zo mogelijk nog geweldiger zijn dan Florence. Daarom blijf ik er ook een dag. Daarna neem ik een vliegtuig naarrrrrr… tja.