Woepie, Rome gedaan vandaag. Wat nog steeds een mooie, maar drukke stad is. Ik had het vaticaan een stuk groter verwacht eigenlijk. Nu is het meer een soortement groot plein met een kerkachtig gebouw erop. Wat best mooi is, maar goed.

Verder gewoon wat rondgedwaald, wat je loopt hier vanzelf wel tegen een bezienswaardigheid op en dat is wel makkelijk. ‘s avonds zoek ik dan op wat ik allemaal aan toeristische snit heb gezien en voila.

Maar vroeg gekapt alweer. Mijn voeten haten mij nu echt. Met 11 dagen lopen, gemiddeld iets van 20 kilometer op een dag met een uitschieter naar 35 in Torino, willen ze echt niet meer. Het is nu 15:00. Dus ik ga nog wat netten, lekker douchen en dan mijn keel een beurt geven in de bar. Ironisch genoeg ben ik dus aan het eind van mijn latijn in Rome.

Morgen vlieg ik weer weg. Van fucking Italie. Maar niet naar Nederland. En aangezien niemand mij echt lijkt te missen blijf ik denk ik nog een maand of wat weg :P. Niet echt denk ik, ik duik vanzelf wel weer op. Maar waar ik heen ga blijft nog even geheim 😉

Ciao Italia.