Juist mensen en welkom bij LPF log. Vandaag weer een nuttige verhaaltje over die even zo nuttige verkeerspolitie mensen. Op dit moment staat men namelijk heel nuttig te controleren bij een school die net uit is, waar allemaal kindertjes willen oversteken maarrr die worden hele tijd door grote boze automobilisten van hun sokjes afgereden!. De helden in blauw schiet te hulp.

Nee, eigenlijk stonden ze vandaag te controleren op een stuk polderweg, waar je maar liefst voor ettelijke honderden meters 50 mag rijden in plaats van 80. Op een recht stuk weg waar zelfs fietsers zich niet wagen ( en waarom ook, ze hebben immers een mooi eigen fietspad verderop!). Kortom makkelijk verdient aan de dagelijkse forens.

Als ze met dat geld overigens de sociale tekorten gaan dichten ipv de algemene middelen ( en het vervolgens verbalken aan de koniging, tegenvaller 300 van de betuwelijn en HSL ) dan ben ik helemaal voor. Dan wel.