Juist, nog een paar uurtjes en deze jongen vertrekt richting noorderzon in tegenovergestelde richting. Naar het mooie, zonnige Nice eerst om vervolgens Italie onveilig te gaan maken.

Alles ligt klaar, mijn eerste overnachting kan ik al vinden en dus is het wachten tot de dageraad weer gloort. Het voorlopige plan is om via Nice naar Milaan, Turijn, Bologna naar Rome te trekken. Maar uitstapjes tussendoor zijn ook nog mogelijk. Beetje afhankelijk natuurlijk van hoe de genoemde steden zijn qua sfeer. Zo liggen stadjes als Verona, Florence en Pisa ook niet ver uit de route.

Ik schrijf in elk geval al mijn belevingen op en waar mogelijk zullen ze in de komende dagen hier verschijnen. Eventueel met foto’s als de internetwinkels zo lief zijn om mijn USB draadje te accepteren.

Er leiden vele wegen naar Rome….