Blijkbaar bestaat het grootste deel van Neerlands nieuwe studentes uit een verzameling irritante bakvissen waar de honden nog geen brood van lusten. Sorry alvast voor de enkele w?l leuke meisjes die nog in de trein zitten.

Gisteren was de trein-sfeer verziekt door een delegatie PABO-meisjes met afstudeerrichting Kleuterklas. En qua mentaliteit pasten ze daar inderdaad prima tussen.

Vandaag ook weer van een of andere opleiding waar ik verre van wil blijven. Ik weet helaas niet welke. Discussiepunt was reflecteren. ‘Maar ik kan helemaal niet reflecteren, dat heb ik nooit op school gehad en volgende week moeten we een reflectierapport opschrijven’. ‘Nah dat is nog niets’, viste de andere terug, ‘ wij moesten ooit een reflectie dagboek schrijven. Nou dat was zwaaaaaaaarrrrrrrrrr ur ur ur’ .

Speciaal voor jullie :


re?flec?te?ren1 (onov.ww.)

1 nadenken (over)

Dat lijkt mij precies de vinger op het pijnpunt ook eerlijk gezegd.

Jammer genoeg zie je nooit bergen leuke meisjes met de trein gaan. Althans niet om half acht ‘s ochtends. En volkomen logisch!. Leuke meisjes zijn namelijk laat naar bed gegaan of doen wat interessant met hun leven en dat gaat bij voorkeur niet in de ochtend. Die liggen dus nog op een oor.

Nee de enigen die je mag verwachten zijn meisjes die logischerwijs ook in hun latere levens vroeg op moeten. Hetzij door jonge koters waar zij thuis voor moeten zorgen in de ambieerbare functie van huiswijf. En ook tikteven beginnen doorgaans vroeg!